RECEPTES DE LES MELMELADES
PEBROT VERMELL I ALBERGÍNIES:
MELMELADA DE PEBROT VERMELL:
Ingredients:
- 1kg de Pebrot vermell
- 750g de sucre blanc
- 6 pots de vidre amb tapa esterilitzats
Procediment:
1- Per començar, escaliveu els pebrots, peleu-los i talleu-los a trossos.
2- Poseu-los en un cassó juntament amb el sucre, i remeneu bé fins que es desfaci.
3- Deixeu-ho a foc suau durant 1/2 hora.
4- Tritureu-ho amb el batedor, poseu-ho dins dels pots i tanqueu-ho bé.
Quan s'ha envasat, tenint la melmelada calenta, no cal posar-los al bany maria perquè el buit ja queda fet .
5-Etiquetar el pot posant el nom de la melmelada i la data.
MELMELADA D'ALBERGINIA:
Ingredients:
- 1kg d'Alberginia
- 750g de sucre blanc
- 6 pots de vidre amb tapa esterilitzats
Procediment:
1- Per començar, escaliveu les alberginies, peleu-los i talleu-los a trossos.
2- Poseu-los en un cassó juntament amb el sucre, i remeneu bé fins que és desfaci.
3- Deixeu-ho a foc suau durant 1/2 hora.
4- Tritureu-ho amb el batedor, poseu-ho dins dels pots i tanqueu-ho bé.
Quan s'ha envasat, tenint la melmelada calenta, no cal posar-los al bany maria perquè el buit ja queda fet .
5-Etiquetar el pot posant el nom de la melmelada i la data.
CONFITURA DE SÍNDRIA I MELÓ:
Ingredients:
- 1/2 kg de síndria
- 1/2 kg de meló
- 750g de sucre blanc
- 6 pots de vidre
Procediment:
1- Per començar, pelar la síndria i el meló i treure les llavors.
2- Talleu-los a dauets, poseu-los en un cassó amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre es desfaci.
Deixeu-los coure a foc suau durant 1/2 hora.
3- Tritureu-ho amb el batedor, poseu-ho dins dels pots i tanqueu-ho bé.
Quan s'ha envasat, tenint la melmelada calenta, no cal posar-los al bany maria perquè el buit ja queda fet .
5-Etiquetar el pot posant el nom de la melmelada i la data.
Eduard, les noies de l'escola de dansa oriental Luna Mora (Igualada) varen tastar les teves melmelades en un sopar de final de curs i les varen trobar boníssimes. M'han encarregat que et feliciti.
ResponEliminaFelicitats!