Recepta elaborada al restaurant ''Sal i Sucre''
de l''Hotel Ciutat Igualada''
Durant les meves primeres pràctiques a un restaurant.
Durant les meves primeres pràctiques a un restaurant.
Juliol 2012
Ingredients (per a 4 persones)
- 1 ventresca de bacallà
- 4 tomaquets madurs
- 4 grans d'all
- Julivert
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 carbassó petit
- 1 ramet de flors de carbassó
- 1 polsim de pebre negre
- 4 tasses d'arròs
- 8 tasses d'aigua
- Oli verge extra d'oliva arlequina
- Sal
Elaboració:
1- Agafeu el bacallà i passeu-lo per les flames per socarrimar-lo.
2- Renteu-lo bé i talleu-lo a trossos.
3- Poseu oli en una cassola de terrissa i daureu-lo.
4- Talleu tota la verdura a trossets ben petits i feu un sofregit.
5- Quant sigui tot ben cuit tireu-hi l'arròs i l'aigua i, en començar a bullir, corretgiu-lo de sal.
6- Deiseu passar 15 minuts i tindreu l'arrós al punt.
Jo amb el xef del restaurant Jordi Gual
La cassola
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada