STEACK TARTAR
21 d'abril de 2013
Ingredients per a 4
persones:
-500 gr. de filet de vedella
-1 cullarada de ceba picada
-1 ou (només el rovell)
-1 cullerada de tàperes picades (o també escalunyes)
-1 cullerada de mostassa fina de Dijon
-1 cullerada de mostassa granulada de Dijon
-Un raig de salsa anglesa Worcestershire Sauce
-Un raig de vinagre de Mòdena
-Un raig de salsa de Tabasco
-Sal
-Pebre negre molta
El.laboració
**Es molt important de preparar-ho just uns 10-15 minuts i
deixar-ho reposar a la nevera abans de servir-ho perque els ingredients macerin
bé la carn, quedi presa i no deixi anar suquet.
1-Picar bé el filet.
(Millor fer-ho amb dos ganibets, o en cas contrari amb una picadora).
2-Tirar-hi la ceba picada i el rovelld’ou.
3-Picar les tàperes i/o escalunyes i afegir-ho.
4-Tot seguit posar-hi les mostasses
5-A continuació les salses:
-anglesa
Worcestershire
-Tabasco
-Vinagre de
Mòdena
6-Remanar-ho molt bé.
7-A l’hora de servir, fer quatre porcions i posar-ho en 4
plats.
8-Es pot presentar de moltes maneres:ç
1-Posant la barreja dins d’un motlle en forma de cilindre 5
o
6 cms.
2-Posant la
barreja al mig del plat i anar fent voltes amb una
forquilla fins que quedi arribi a fer una capa ben fina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada