22 d’abril 2013

STEAK TARTAR


STEACK TARTAR
21 d'abril de 2013

Ingredients per a 4 persones:
-500 gr. de filet de vedella
-1 cullarada de ceba picada
-1 ou (només el rovell)
-1 cullerada de tàperes picades (o també escalunyes)
-1 cullerada de mostassa fina de Dijon
-1 cullerada de mostassa granulada de Dijon
-Un raig de salsa anglesa Worcestershire  Sauce
-Un raig de vinagre de Mòdena
-Un raig de salsa de Tabasco
-Sal
-Pebre negre molta

El.laboració

**Es molt important de preparar-ho just uns 10-15 minuts i deixar-ho reposar a la nevera abans de servir-ho perque els ingredients macerin bé la carn, quedi presa i no deixi anar suquet.

1-Picar bé el filet. 
(Millor fer-ho amb dos ganibets, o en cas contrari amb una picadora).
2-Tirar-hi la ceba picada i el rovelld’ou.
3-Picar les tàperes i/o escalunyes i afegir-ho.
4-Tot seguit posar-hi les mostasses
5-A continuació les salses:
            -anglesa Worcestershire
            -Tabasco
            -Vinagre de Mòdena
6-Remanar-ho molt bé.
7-A l’hora de servir, fer quatre porcions i posar-ho en 4 plats.
8-Es pot presentar de moltes maneres:ç
            1-Posant la barreja dins d’un motlle en forma de cilindre 5 o  
            6 cms.
         2-Posant la barreja al mig del plat i anar fent voltes amb una 
            forquilla fins que quedi arribi a fer una capa ben fina. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada