02 de gener 2012

CAMPANYA DE NADAL 2011 - Torrons Cremats -

Ingrdients per 1 Kg de torrons 
600g de pols d'ametlla
350g de sucre blanc
4 rovells d'ou
74g de llet condensada
20g de suc de llimona
5g de sal
2g de canyella en pols

Procediment: 
1- Poseu-ho en un cassó el sucre amb una mica
d'aigua i feu-ho bullir fins que arribi a 121ºC
(comproveu-ho amb un termòmetre de cuina).
2- En un bol, poseu-hi la pols d'ametlla i la resta
d'ingredients.
3- Afegiu-hi el xarop de sucre i remeneu-ho fins
a aconseguir una massa homogènia.
4- Ompliu-ne, en calent, 2 motlles de silicona (queden dues barres de 500 g.)
Tapeu-ho amb paper de plàstic i premseu-ho lleugerament.
5- Deixeu-ho 24 hores a la nevera, traieu-ho dels
motlles i acabeu-ho amb una mica de sucre blanc
per sobre. Cremeu el sucre.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada