27 de desembre 2012

POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT


NADAL 2012
POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT

Ingredients per a  unes 10 persones:
-2 pollastres de pagès tallats a quarts.
-6 cebes de Figueres.
-6 tomaquets madurs.
-4 cullerades de llar de tocino.
-1/4 de litre d’0li.
-Un bon raig de conyac.
-Sal, pebre i romaní.
-Prunes de prunes amb o sense pinyol.

El.laboració:
1-Rentar bé els talls.
2-Salpebrar-los i amanir-los amb el romaní.
3-Posar-los a coure en una caçola amb l’oli i la llar.
4-Tallar els tomaquets i les cebes a talls al gust.
5-Anar-los coent a foc lent per tal de que no quedin sobtats, fins que es vegin daurats.
6-Quan falti poc perque es cogui del tot, tirar-hi les prunes i un raig de conyac.














                                       




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada