TORRONS DE XOCOLATA
AMB ARRÒS INFLAT
Ingredients.
-200g. de xocolata sense llet
-200g. de xocolata amb llet
-150g. de mantega sense sal
-50g. de sucre llustre
-50g. d’arròs inflat o de krispis
El.laboració
1-Triturar la xocolata amb llet (es pot fer amb una
trituradora)
2-Desfer la xocolata sense llet i la mantega al bany Maria.
3-Quan la xocolata i la mantega estan ben foses retirar-ho
del foc i afegir-hi el sucre llustre i
barrejar-ho bé.
4-Tot seguit afegir el cereals i remenar-ho bé.
5-Posar aquesta barreja en un motlle per a torrons.
6-Posar-ho al congelador una hora perque quedi près.
7-Quan ha passat l’hora treure-ho del motlle, posar-hi film
transparent i guardar-ho a la nevera
fins que es vulgui servir.
Boníssims, us animo a fer-los!!!!
ResponElimina