EL NOSTRE SOPAR DE LA NIT DE REIS.
DESPRÉS DE PARTICIPAR A LA CAVALCADA AMB LA BANDA DE MÚSICA D'IGUALADA, BÉ ES MEREIX HAVER PREPARAT UN BON SOPAR I DESPRÉS
MENJAR-SE'L.
MENJAR-SE'L.
EL PRIMER PLAT ÉS:
OUS DURS FARCITS
Ingredients per a
unes 6 persones:
-9 ous frescos
-5 llaunes de tonyina petites
-150g. de formatge tendre ratllat
Salsa maionesa:
Una manera diferent de fer la maionesa:
-4 tasses de cafè plenes d’oli d’oliva
-2 tasses de café plenes de llet sencera
-1 bon raig de vinagre de vi
-1/2 cullaradeta de sal
Batre-ho poc per tal de que no quedi massa espessa.
Procediment:
1-Posar els ous a bullir.
2-Així que arrenqui el bull, abaixar el foc i deixar-li uns
15 minuts, de manera que el rovell quedi ben cuit.
3-Una vegada fet això, ho retirem del foc i ho deixem una
estoneta amb aigua freda i ja els podrem pelar.
4-Tallar els ous per la meitad i posar-los en una safata.
5-Treure’n els rovells i triturar-los.
6-Posar tota la tunyina en un plat i trinxar-la amb una
forquilla.
7-Introduïr una mica de tunyina a cada rovell.
8-Ara posar una mica de rovell al damunt de la tunyina.
9-La resta de rovell que no haigin cabut a les clares,
anar-la escampant pel damunt,.
10-Arribat aquest punt escampar la maionesa per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada