CEBA CARAMELITZADA
Ingredients:
-Un rajolí d’aigua
-6 Cebes mitganes de Figueres
-50 g. de mantega sense sal
-80 g. de sucre fi
El.laboració:
1-Tallar les cebes a rodanxes.
2-Tirar el rajolí d’aigua en una paella.
3-Tot seguit s’hi tiren la resta d’ingredients.
4-Al principi anar remenant sense parar per tal de que no
s’enganxi el sucre.
5-Una vegada la ceba ha anat deixant anar l’aigua,
remenar-ho de tant en tant.
6-Quan la ceba agafi un color fosc, ja estarà a punt.
***Si veiem que queda una mica líquid, passar-ho per un
colador.
no esta mal.
ResponEliminaEt deixo allò del Google sites.
Per Eduard Boix.
passam el teu correu electrònic Eduard Boix.
ResponEliminaeduardbc@hotmail.es
ResponEliminaHe estat voltant pel blog, enhorabona per possar-vos a la cuina desde tan jovenets i fer totes aquestes delicioses receptes.
ResponEliminaseguiu així!