07 de gener 2013

CEBA CARAMELITZADA



CEBA CARAMELITZADA

Ingredients:
-Un rajolí d’aigua
-6 Cebes mitganes de Figueres
-50 g. de mantega sense sal
-80 g. de sucre fi

El.laboració:

1-Tallar les cebes a rodanxes.
2-Tirar el rajolí d’aigua en una paella.
3-Tot seguit s’hi tiren la resta d’ingredients.
4-Al principi anar remenant sense parar per tal de que no s’enganxi el sucre.
5-Una vegada la ceba ha anat deixant anar l’aigua, remenar-ho de tant en tant.
6-Quan la ceba agafi un color fosc, ja estarà a punt.
***Si veiem que queda una mica líquid, passar-ho per un colador.










4 comentaris:

  1. no esta mal.
    Et deixo allò del Google sites.
    Per Eduard Boix.

    ResponElimina
  2. passam el teu correu electrònic Eduard Boix.

    ResponElimina
  3. He estat voltant pel blog, enhorabona per possar-vos a la cuina desde tan jovenets i fer totes aquestes delicioses receptes.
    seguiu així!

    ResponElimina